Annons

Välkomna på Västsvenskas Regionala träffar!

Lejon Vsfif

Vi på förbundet vill skapa en närmre kontakt med er föreningar för att lättare kunna ge stöd och anpassa vår verksamhet efter era önskemål och behov. Därför kommer vi nu till er!

Annons

Välkomna på Västsvenskas Regionala träffar!

Vi på förbundet vill skapa en närmre kontakt med er föreningar för att lättare kunna ge stöd och anpassa vår verksamhet efter era önskemål och behov. Därför kommer vi nu till er! Vi hoppas även att ni ska få ett bra erfarenhetsutbyte av andra föreningar i ert närområde genom dessa regionala träffar. 

Vi kommer starta kvällen med aktuell information från förbundet, ni kommer sedan få tid att nätverka med de andra föreningarna på plats. Hör gärna av er till oss om ni önskar att vi tar upp något speciellt under kvällen eller om ni har något ni vill presentera för de andra föreningarna.

Självklart bjuder vi på fika under kvällen, eventuella allergier eller preferenser anges i anmälan. Ni väljer själva vilken ort ni deltar på och kan se samtliga träffar nedan.

Vid frågor kontakta: linnea.asservik@friidrott.se tel: 072-5268671

Annons

 

Uddevalla

Datum: 29 augusti

Tid: 18:30- 20:00

Plats: Rimnershallen

Annons

Anmälan senast: 27 augusti på denna länk

 

Skara

Datum: 5 september

Tid: 18:30-20:00

Annons

Plats: Skickas ut via mejl, ännu inte satt

Anmälan senast: 3 september på denna länk

  

Varberg

Datum: 19 september

Annons

Tid: 18:30-20:00

Plats: Tresteget, Trönninge Idrottscentrum

Anmälan senast: 17 september på denna länk

  

Borås

Annons

Datum: 1 oktober

Tid: 18:30-20:00

Plats: Skickas ut via mejl, ännu inte satt

Anmälan senast: 27 september på denna länk

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Mustafa Mohamed 1DS 5441 8150
Veteran-VM i Göteborg 13-25 augusti

Så var detta mastodont-arrangemang avklarat, med nästan 7 000 deltagare och nästan 15 000 starter. Tävlingarna avgjordes på Slottskogsvallen och Björlandavallen, samt tre tävlingsdagar på Ullevi. Vädret var väl i huvudsak bra, frånsett några dagar på…

LÄS MER
Index
DM 5000m bana

Snart är det dags för DM på 5000m bana. Det är TFIK som arrangerar i samband med McDonaldsspelen på Edsborg den 22/9. Glöm inte att anmäla er! Det finns länk nedanför eller under ''Tävlingar'' och ''DM tävlingar 2024''

LÄS MER