Annons

Svensk Friidrott är i stor sorg!

Clabbe

I helgen har vår ordförande, vän & kollega Claes-Göran (Clabbe) Borg hastigt avlidit. Västsvenska Friidrottsförbundet är chockade över det som inträffat. Våra tankar går framförallt till familjen men även samtliga friidrottskollegor som kände Clabbe väl.

Annons

I helgen har vår ordförande, vän & kollega Claes-Göran (Clabbe) Borg hastigt avlidit. Västsvenska Friidrottsförbundet är chockade över det som inträffat. Våra tankar går framförallt till familjen men även samtliga friidrottskollegor som kände Clabbe väl. Clabbe har varit verksam under lång tid i Friidrotten inom Lidköpings IS och senare år på förbundsnivå. Vi är många som sörjer Clabbe idag!

Verksamheten inom Västsvenska Friidrottsförbundet kommer drivas vidare med tillförordnad Ordförande Johnny Lingstam.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Skärmavbild 2022 11 21 Kl. 14.22.56
Välkomna på Höstmöte & Tävlingskonferens

Lördagen den 26 oktober välkomnar vi styrelser och andra representanter från föreningar i Västsvenska friidrottsdistriktet till vårt höstmöte I Friidrottens Hus, 10:30-15:00. Oavsett om du är tävlingsansvarig, kommittéledamot, ung ledare eller har an…

LÄS MER
Index
VÄSTSVENSKA VANDRINGEN

Glöm inte av att genomföra Västsvenska vandringen (minst 5 km.) under perioden oktober t.o.m. 15 december som dessutom är sista dag för redovisning för att erhålla det ekonomiska stimulansbidraget.

LÄS MER