Annons

Mångkampsträff

Fredrik Samuelsson 4833

Välkommen till mångkampsträff med Fredrik Samuelsson och Lovisa Karlsson! Göteborgs Friidrottsförbunds grengrupp Mångkamp tillsammans med FU Väst arrangerar en mångkampsträff helgen 23 november.

Annons

Du som tränare för - och aktiv mellan 13-17 år (och nyfiken mångkampare) bjuds in till en heldag med minimångkamp, föreläsningar och coaching med Sveriges främsta mångkampare, Lovisa Karlsson och Fredrik Samuelsson.

Dagen utgörs av en minimångkamp där de aktiva delas in i två lag.
Fredrik & Lovisa är coacher och lagledare för var sitt lag.

Över lunchen berättar Fredrik om sin karriär och sin syn på mångkampen: Vad är det som skiljer mångkampen från en individuell gren? Hur gör du ett träningsupplägg? Vad ska prioriteras och hur kan du tänka kring återhämtning?

Efter lunch fortsätter minimångkampen med två avslutande grenar och därefter fika när Lovisa i sin tur berättar om sin satsning.

För anmälan https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1965824

 

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Deltagare
DM Castorama en höstsprakande kastfest!

För andra året i rad stod Stenungsund Friidrott och Tyft Arena IF värd för DM i Castorama, som sannerligen var ett västsvenskt mästerskap med representation från Lidköping IS, IFK Halmstad, Trollhättan FIK, Brattås CK och Istrum SK. Mästerskapet var…

LÄS MER