Annons

Anmäl dig till nationellt tränarforum i Umeå

Maja Med Coach 0734 Maja Åskag är en av helgens inspirationsföreläsare tillsammans med sina tränare Robert Söderlind Odin och Kristina Andersson. Foto: Deca Text&Bild

I samband med Utvecklingsträff Norrland arrangeras ett nytt nationellt tränarforum i Umeå 11-13 oktober. Anmälan till både utvecklingsträffen och tränarforum är öppen fram till 11 september.

Annons

Som en del av årets ledarsatsning arrangerar Svensk Friidrott på efterfrågan ett nytt nationellt tränarforum för ungdoms- och juniortränare i samband med Utvecklingsträff Norrland. Vi kraftsamlar med en rad starka aktörer inom Svensk Friidrott och erbjuder ett brett program med flera valfria spår med fortbildning, inspiration, teori, praktik och nätverkande. 

Läs mer och anmäl dig här. 

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Skärmavbild 2022 11 21 Kl. 14.22.56
Välkomna på Höstmöte & Tävlingskonferens

Lördagen den 26 oktober välkomnar vi styrelser och andra representanter från föreningar i Västsvenska friidrottsdistriktet till vårt höstmöte I Friidrottens Hus, 10:30-15:00. Oavsett om du är tävlingsansvarig, kommittéledamot, ung ledare eller har an…

LÄS MER
Index
VÄSTSVENSKA VANDRINGEN

Glöm inte av att genomföra Västsvenska vandringen (minst 5 km.) under perioden oktober t.o.m. 15 december som dessutom är sista dag för redovisning för att erhålla det ekonomiska stimulansbidraget.

LÄS MER