Annons

Lilla VM Gällivare 1-3 mars - med internationell prägel

Friidrotten tar plats i Lilla VM i Gällivare - med internationell prägel. De klassiska Lilla VM tävlingarna får utökning av friidrotten till första helgen i Mars 2024. Tävlingarna har i olika konstellationer med olika idrotter genomförts i Gällivare i ett halvt sekel. Nu är äntligen friidrotten med där 14 till 17 årsklasserna kan delta

Annons

Nu med den nybyggda friidrottshallen så kan Lilla VM vara en del i den familjära stämningen bland de olika idrotterna samtidigt som man får mäta sina kvaliteter på friidrottsbanan.

Gällivare SK kommer att stå för arrangemanget med hjälp av deltagande föreningar samt distriktet - Norra Norrland.

Friidrottens deltagande är utökat från att bara vanligtvis deltagare från Norrbotten är med så har vi fått möjlighet att även bjuda in deltagare från Västerbotten samt även deltagare från Nordnorge och Nordfinland till 14-17 årsklasserna som tävlingarna innebär.

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Svensk Friidrott Distrikt Norrnorrland RGB (1)
Regionsmästerskapen Norrland

Välkomna till Boden den 7-8september då Regionsmästerskapen Norrland avgörs. Norra Norrlands friidrottsförbund tillsammans med våra föreningar kommer arrangera tävlingen på Björknäsvallen. Tävlingen är även en lagtävling för 13-14år och 15-17år.

LÄS MER
1M5A2804
Nyhetsbrev juni/juli

Här kan du läsa månadens nyhetsbrev. Vill du ha nyhetsbrev direkt till dig så kontakta emma.granlund@friidrott.se

LÄS MER