Annons

Peppa till varierat tävlande med Ungdomsmärket

2024, Svfr Ungdomsmärket Ungdomsmärket

Höstens träningar är snart igång. Som tips för att inspirera och motivera era barn och ungdomar till att träna och tävla varierat är Svensk Friidrotts Ungdomsmärke för barn och unga upp till 17 år.

Annons

Svensk Friidrotts Ungdomsmärke finns för alla åldrar 17 år och nedåt och för varje klass och gren gäller tre resultatnivåer: brons, silver och guld. Under 2020 lades mångkamp och terräng till som nya grenar att kunna nå Ungdomsmärket i. I linje med regelverket för barn har även kraven för barn 11 år och yngre ändrats. För att erhålla det röda märket behöver deltagaren genomföra en mångkamp och ett terränglopp, inget fokus på resultatet.

För att uppmuntra föreningens ungdomar att träna och tävla mångsidigt kan Ungdomsmärkets rekommenderade stipulationsgränser skrivas ut och sättas upp i träningslokalen eller på anslagstavla på friidrottsarenan.

Mer information hittar ni här eller för beställning maila order@hallmans.nu.

 

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Deca Text Och Bild, Saiks Friidrottsskola Ok 8
Utvärdera er friidrottsskola via enkät

För att få in nya medlemmar till föreningen är friidrottsskolan en vanligt förekommande aktivitet. Det är också ett sätt för föreningen att erbjuda sina medlemmar ett sommarjobb. Men ökar eller minskar deltagarna i friidrottsskolan? Utvärdera er fri…

LÄS MER