Annons

Gänget från helgens Regionsmästerskap

2024, RM Regionsmästerskap 2024

Här är gänget som tävlade i Svealands Regionsmästerskap i helgen!

Annons

En fantastisk helg är nu till ända, där ca 70 aktiva från 16 olika föreningar i distriktet tillsammans tävlade i årets Regionsmästerskap mot Stockholm-Gotland och Södra Svealand. 

Helgen tillbringades i Täby där ungdomarna ställde upp för laget med otroliga insatser och mängder av personliga rekord. RM är också ett tillfälle att träffa nya vänner och bygga på gemenskapen i och mellan distrikten. 

Mittsvenskas ungdomskommitté var också på plats för att peppa och stötta! Dom delade även ut PB-klubbor, vilken blev succé!

Ett stort tack riktar vi även till alla ledare och föräldrar för ert engagemang och vilja att ställa upp för våra ungdomar!

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Deca Text Och Bild, Saiks Friidrottsskola Ok 8
Utvärdera er friidrottsskola via enkät

För att få in nya medlemmar till föreningen är friidrottsskolan en vanligt förekommande aktivitet. Det är också ett sätt för föreningen att erbjuda sina medlemmar ett sommarjobb. Men ökar eller minskar deltagarna i friidrottsskolan? Utvärdera er fri…

LÄS MER
2024, Svfr Ungdomsmärket
Peppa till varierat tävlande med Ungdomsmärket

Höstens träningar är snart igång. Som tips för att inspirera och motivera era barn och ungdomar till att träna och tävla varierat är Svensk Friidrotts Ungdomsmärke för barn och unga upp till 17 år.

LÄS MER