Annons

Friidrottens spelregler

Friidrottens Spelregler Friidrottens spelregler - Svensk friidrotts uppförandekod

Här är ett tips till dig, ny som gammal, inom friidrotten! Friidrottens spelregler är ett relativt lättläst dokument som ni föreningar kan jobba med och ta del av! Kanske spelreglerna kan väcka potentiella tankar kring hur ni kan utvecklas i er förening, i träningsgruppen eller i styrelsen?

Annons

Friidrottens spelregler är en sammanställning av vad som gäller för hur vi som på ett eller annat sätt verkar inom Svenska Friidrottsförbundet uppträder gentemot varandra.

Målet är att med några gemensamma spelregler skapa en gemensam syn och ett förhållningssätt för att fler ska känna sig välkomna och hemma i friidrottssverige.

 

Friidrottens spelregler

Här kan ni läsa Friidrottens spelregler.

Läs här!

Mittsvenska friidrottsförbundets styrdokument

Friidrottens spelregler är även upplagt under Mittsvenska friidrottsförbundets styrdokument. 

Här!

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Höstmöte
Sammanfattning från höstmötet 2024

Den 6 oktober genomfördes årets höstmöte. Mittsvenska friidrottsförbundet vill rikta ett stort tack till alla er som var med och engagerade er inför och under mötet! Vi hade representanter från 11 föreningar i distriktet, RF-SISU Uppland och SFIF. …

LÄS MER
1000016288
Välkomna till årets höstmöte!

Nu välkomnar Mittsvenska friidrottsförbundet alla medlemmar till årets höstmöte! Det kommer bli en dag fylld av gemenskap och möjlighet till att dela framtidsplaner, tankar, idéer och förväntningar.

LÄS MER