Annons

Vi firar Sätra Friidrottshall 25 år

Raket

Välkommen den 9 december kl 14.45 till Sätra Friidrottshall för att i samband med Luciaspelen fira att vår hall fyller 25 år 2023.

Annons

Under ett kvartssekel har Sätra Friidrottshall utnyttjats intensivt av tusen och åter tusen friidrottare i alla åldrar från barn till veteran.

Med initiativet ”Sätra Friidrottshalls Legendarer” vill vi upp­märksamma hallens jubileum genom att hedra en kvartett toppaktiva för vilka det finns särskilt starka kopplingar till hallen i deras respektive vägar till den internatio­nella eliten.

De fyra är inbjudna och intervjuas i en ceremoni på innerplan och bilder i storformat är upphängda på kortväggen bakom 60 m starten för att hedra dessa aktiva och bevara minnet av deras prestationer.

Tanken är också ge en extra inspiration för fram­tida generationer av stockholmska friidrottare med höga ambitioner. För det finns be­visligen en väg till den internationella friidrottseliten som går via Sätra Friidrottshall.

Välkommen!

Annons

Anders Kullen Havdelin

Ordförande

Gotland-Stockholms Friidrottsförbund

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Hammarby Friidrott Liten
Hammarby Friidrott söker Sportchef

Som sportchef i Hammarby Friidrott kommer du att ha det övergripande ansvaret för föreningens friidrottsverksamhet vilket innebär att säkra bredden och utveckla elitverksamheten. Du kommer tillsammans med dina kollegor på föreningens kansli ta fram m…

LÄS MER