Annons

Gällande tävlingskläder till veteran-VM - uppdatering 240630

Bild Vvm

Det har uppstått lite utmaningar med tävlingskläderna till veteran-VM i augusti på grund av ett oväntat stort intresse. Här hittar du en uppdateringar om läget.

Annons

Uppdatering 2024-06-30

Utökad kollektion

Gör dig redo för att tävla på veteran-VM! Nu finns det ett officiellt tävlingslinne att beställa och hämta ut på plats i Friidrottens Hus i Göteborg från 12-25/8. Linnet är framtaget för det svenska laget i samarbete med arrangören i Göteborg och designen är tänkt att vara en hyllning både till mästerskapets unika karaktär och svensk friidrott. Linnet produceras i en begränsad upplaga och finns tillgänglig i den officiella VM-shopen.    

 

Förslag 2.png

 

----------------------------------------------------------------------------------------------


Uppdatering 2024-06-19
Nu har det kommit in en ny leverans av godkända tävlings-t-shirts i alla storlekar. Leveranstiden beräknas till 2-3 veckor på grund av den stora efterfrågan.
Sverige T-shirt VVM - 2Sverige T-shirt VVM - 3
----------------------------------------------------------------------------------------------
Intresset för Veteran-VM har varit enormt stort med närmare 2000 svenska deltagare vilket är väldigt roligt. Detta innebär dock att tävlingskläderna i Friidrottshopen har gått åt i rykande fart. Även detta är otroligt kul, men det har samtidigt skapat lite oväntade utmaningar och vi har inte helt lyckats informera anmälda deltagare på ett heltäckande sätt.
Det vi i nuläget vill förtydliga är att alla kommer kunna köpa en t-shirt med landslagsprofil som är godkänd att tävla i. Ingen kommer alltså stå utan tävlingströja på tävlingsdagen.
Vi jobbar även för fullt med att försöka fylla på lagret i övrigt. Mer information om plagg, priser, beställningar och leveranser återkommer vi med här på friidrott.se i nästa vecka. 
Vi beklagar om den uppstådda situationen skapat frågor och funderingar.
Lycka till med fortsatta förberedelserna.
Jenny Sundqvist 2023

Jenny Sundqvist

Motion & folkhälsa

072-506 07 06 jenny.sundqvist@friidrott.se

Annons

Annons

Relaterade nyheter

Veteraner Promo
Anmäl dig till veteran-VM i Göteborg senast 4 juni

Det är ett stort intresse för veteran-VM som äger rum i Göteborg 13-25 augusti. Bland anmälda deltagare hittar vi allt från motionärer till elit, precis som det ska vara. Alla deltar utefter sin egen förmåga och ambitionsnivå vilket kan vara allt frå…

LÄS MER